مشهد، چهار راه لشگر، جنب فروشگاه جانبو، کلینیک دیابت پارسیان طبقه۲ ( خانه زخم )

شماره تماس : ۰۹۱۵۹۳۷۱۰۷۵

برای زخم بستر چی خوبه

برای زخم بستر چی خوبه

رزرو نوبت

 درمان انواع زخم توسط برترین کارشناسان زخم مشهد

زخم بستر، نوعی آسیب پوستی و بافت زیر جلدی است که به دلیل فشار و اصطکاک و یا هر دوی آن ها، بر روی برآمدگی های استخوانی به وجود می آید. به دلیل آن که این عارضه به علت قرار گیری در معرض فشار طولانی و بلند مدت در بخشی از بدن تشکیل می شود، به آن زخم فشاری نیز می گویند. معمولا افرادی مستعد ابتلا به زخم بستر هستند که به دلیل بیماری یا کهولت سن، توانایی زیادی از لحاظ حرکتی ندارند. روش های مختلفی برای درمان زخم بستر وجود دارد که براساس نوع و شدت زخم، متفاوت خواهد بود. از جمله این روش ها می توان به مصرف انواع دارو، جراحی، درمان سنتی و … اشاره کرد. در این مطلب به بررسی این نکته که برای زخم بستر چی خوبه و درمان آن از چه روش هایی ممکن است، خواهیم پرداخت.

برای زخم بستر چی خوبه

علائم و نشانه های زخم بستر 

قبل از آشنایی با علائم زخم بستر در این بخش، باید بگوییم که این زخم در قسمت هایی از بدن ایجاد می شود که در آنجا پوست به استخوان نزدیک تر است. از جمله این مناطق باید به باسن، ستون فقرات، آرنج، زانو، پشت بازو، دنبالچه، مچ و پاشنه پا اشاره کرد. از نشانه ‌ها و علائم هشداردهنده‌ زخم بستر عبارتند از:

  • تورم بخشی از بدن
  • تغییرات غیرعادی در رنگ پوست
  • تخلیه چرک مانند عفونت زخم
  • دون دون شدن پوست
  • پوسته پوسته شدن پوست
  • حساس شدن بخشی از پوست در مقابل لمس

 

اگر شما و یا اطرافیانتان به عارضه زخم بستر مبتلا شده اید، می توانید برای درمان خود با مجموعه خانه زخم که یکی از مراکز معتبر و تخصصی درمان زخم بستر مشهد است، تماس حاصل فرمایید. پس از آن کارشناسان زخم این مجموعه، در منزل شما حضور یافته و با بررسی زخم و تشخیص سطح و شدت آن، اقدامات درمانی لازم را آغاز می نمایند.

برای زخم بستر چی خوبه

بهترین و سریعترین درمان زخم بستر

اکثر افرادی که از زخم بستر رنج می برند، شرایط لازم برای مراجعه به کلینیک یا بیمارستان را ندارند و به سختی می‌ توانند از منزل خود خارج شوند. با توجه به این مسئله، مجموعه خانه زخم که از مراکز درمان زخم بستر در مشهد است، این امکان را برای بیماران فراهم آورده است که با کمک کارشناسان زخم این مرکز بتوانند این زخم را در منزل خود و به بهترین شکل درمان کنند. در این بخش، توضیحات کاملی را در مورد بهترین و سریعترین اقدامات لازم جهت درمان زخم بستر عنوان می کنیم. این اقدامات شامل موارد زیر است:

  • سرم شستشوی زخم 

سرم شستشوی زخم بستر، در واقع همان آب و نمک بهداشتی بوده و به منظور شستشوی این محل آسیب دیده پوستی به کار می رود. در هر زمان که شما تصمیم به شستن زخم داشتید، لازم است که از این سرم شستشو استفاده کنید. با کمک این سرم، شما می توانید ترشحات، چرک‌ ها، سلول‌ های مرده و بافت‌ های از بین ‌رفته سلول‌ های بدنتان را پاکسازی کرده و زخم را از وضعیت آسیب ‌دیده خارج نمایید. حتما دقت کنید که این شستشو باید قبل از تعویض پانسمان زخم بستر صورت گیرد تا زخم عفونت نکند.

برای درمان زخم بستر در مشهد همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

  • رژیم غذایی مناسب

داشتن یک رژیم غذایی سالم، اهمیت زیادی در درمان زخم بستر‌ دارد. لازم است در تغذیه این بیماران، پروتئین کافی‌، ویتامین‌ها و مواد معدنی وجود داشته باشد. همچنین خوردن میوه و سبزیجات می تواند در بهبود روند ترمیم زخم بستر بسیار موثر بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت ‌کند.

  • استفاده از آنتی بیوتیک ها

استفاده از انواع آنتی بیوتیک‌ خوراکی یا کرم آنتی بیوتیک، از دیگر روش های درمان محسوب می شود. به این صورت که پزشک‌، به بررسی زخم بستر پرداخته و در صورت لزوم آنتی ‌بیوتیک تجویز می ‌کند. نوع آنتی بیوتیک تجویزی پزشک به شدت عفونت بستگی دارد.

  • نوشیدن مایعات فراوان

از دیگر موارد جهت سرعت بخشی به روند درمان زخم بستر، نوشیدن آب و مایعات کافی‌ خواهد بود. افرادی که به زخم بستر مبتلا هستند، باید روزانه ۸ لیوان آب مصرف کنند.

  • استفاده از کرم های موضعی ترمیم کننده

کرم‌ های ضد باکتری می توانند با عفونت در حال گسترش در زخم مبارزه کرده و از وسیع تر شدن زخم جلوگیری و محافظت نمایند. 

  • انواع پانسمان مخصوص زخم بستر

برخی از پانسمان ها می توانند بافت های مرده پوست را از بین برده و بدین ترتیب علاوه بر جلوگیری از عفونت، روند بهبود زخم را نیز سرعت بخشند. پانسمان های مختلفی برای انواع زخم بستر با شدت و سطوح متفاوت وجود دارد. 

برای زخم بستر چی خوبه

  • چسب زخم بستر

گاهی اوقات به جای پانسمان، می توان از چسب زخم بستر استفاده کرد‌. این چسب، نوعی بانداژ آماده است که ترکیبات موجود در آن، سبب تسریع در روند بهبود زخم بستر خواهد شد. در واقع چسب زخم بستر، زخم را مرطوب و پوست اطراف آن را خشک نگه می دارد تا از انتشار عفونت به اطراف زخم پیشگیری کند. 

  • استفاده از پدهای فومی و بالشت نرم

از جمله راه های درمانی که از طریق کاهش فشار روی زخم بستر انجام می شود، به کار بردن پدهای فومی و بالش ‌های نرم در نواحی آسیب دیده است. با کمک این وسایل بدن در حالت استراحت، به آسانی تغییر موقعیت می دهد.

  • جراحی برای درمان قطعی

زمانی که زخم بستر در حال گسترش شدید باشد، پزشک به سراغ گزینه جراحی می رود. در این جراحی، پزشک بافت مرده را از روی پوست جدا کرده و زخم را تمیز و در مواقعی بخیه می زند.

نوشته های مرتبط

خانه زخم پارسیان