مشهد، چهار راه لشگر، جنب فروشگاه جانبو، کلینیک دیابت پارسیان طبقه۲ ( خانه زخم )

شماره تماس : ۰۹۱۵۹۳۷۱۰۷۵

درمان زخم بستر با زردچوبه

درمان زخم بستر با زردچوبه

رزرو نوبت

 درمان انواع زخم توسط برترین کارشناسان زخم مشهد

درمان زخم بستر با زردچوبه، از جمله روش های قدیمی برای درمان این عارضه است. در واقع درمان زخم بستر با کمک زردچوبه، به طب سنتی ایران باستان باز می گردد. از قدیم الایام از این ماده جهت درمان زخم استفاده شده و امروزه نیز زردچوبه، در ساخت بسیاری از محصولات مربوط به درمان زخم، کاربرد زیادی دارد. این ماده که از خواص آنتی باکتریالی برخوردار است، علاوه بر تقویت چشم، مبارزه با یرقان و کاهش انسداد کبد، دارای ماهیت ضد التهابی، ضد عفونت و بازسازی پوست نیز می باشد. به این جهت، از عفونت زخم بستر پیشگیری کرده و تاثیر زیادی در سرعت فرآیند بهبود و ترمیم این زخم خواهد داشت. جهت آشنایی با چگونگی درمان زخم بستر با کمک زردچوبه در منزل و نکات مهم مربوط به آن، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

درمان زخم بستر با زردچوبه

روش های درمان زخم بستر با زردچوبه 

قدرت درمانی زردچوبه در درمان زخم بستر، هم از طریق استفاده موضعی و هم از راه خوراکی به اثبات رسیده است. در ادامه به چند روش امتحان شده برای استفاده از زردچوبه در مراقبت از زخم اشاره شده است:

  • خمیر زردچوبه 

در این روش، لازم است تا در ابتدا زخم و اطراف آن را با محلول آب و نمک شستشو داده و کاملا ضد عفونی کنیم. سپس پودر زردچوبه را با آب گرم مخلوط کرده و خمیری را درست می کنیم. پس از آن خمیر را به آرامی بر روی ناحیه آسیب دیده مالیده و به این ترکیب درمانی اجازه می دهیم تا جادوی خود را اعمال کند.

  • باند های آغشته شده به زردچوبه

در روش درمانی دیگر، می توانید باند استریل را با آب و زردچوبه آغشته کرده و باند را به صورتی که تماس مستقیم با زخم داشته باشد، بر روی آن قرار دهید. بدین ترتیب، زخم به صورت مداوم در معرض خواص درمانی زردچوبه قرار داشته و بهبود آن سریعتر خواهد بود.

برای درمان زخم بستر در مشهد همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

  • پماد های غنی شده با زردچوبه

شما می توانید پودر زردچوبه را با یک پایه دلخواه نظیر ژل آلوئه ورا یا روغن نارگیل ترکیب کرده و پمادی مغذی را ایجاد کنید. سپس لایه ای نازک از این پماد را بر روی زخم مالیده و آن را با پانسمانی استریل بپوشانید.

  • مصرف خوراکی زردچوبه

هر چند استفاده موضعی زردچوبه برای بهبود زخم بسیار مفید است، اما مصرف آن به صورت خوراکی نیز اثرات درمانی مطلوبی را به دنبال دارد. مصرف خوراکی زردچوبه برای درمان زخم بستر به صورت های زیر خواهد بود:

  • نوشیدنی دم کرده زردچوبه

شما می توانید با خیساندن ریشه یا پودر زردچوبه در آب داغ، یک چای تسکین دهنده را دم کرده و طعم آن را نیز با کمی عسل و یا لیمو تقویت نمایید.

  • اسموتی غنی شده با زردچوبه 

در این روش، باید به دستور اسموتی مورد علاقه خود، یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه را اضافه کرده و آن را با سبزیجات، میوه ها و دیگر مواد مغذی مخلوط کنید.

  • مکمل‌ های زردچوبه 

افرادی که در جستجوی دوز غلیظ ‌تری از زردچوبه برای درمان زخم خود هستند، می توانند از مکمل‌ های زردچوبه که به شکل کپسول یا پودر به صورت گسترده در بازار عرضه می شوند، استفاده کنند. 

درمان زخم بستر با زردچوبه

اقدامات احتیاطی در استفاده از زردچوبه برای زخم بستر

لازم به ذکر است که به صورت کلی درمان زخم بستر با زردچوبه، برای بسیاری از افراد بی خطر خواهد بود. اما در برخی مواقع مانند شرایط زیر، باید جانب احتیاط را رعایت کرد:

  • داروها: در صورتی که شما از داروهای تجویزی پزشک استفاده می کنید، بهتر است با مشورت پزشک خود از زردچوبه استفاده کنید. زیرا ممکن است زردچوبه با داروهای شما تداخل داشته باشد.
  • زخم های باز: زردچوبه برای درمان زخم های سطحی است و برای زخم های عمیق و شدید باید مراقبت های پزشکی حرفه ای را دنبال کنید.
  • آلرژی: در صورتی که شما به زردچوبه یا هر کدام از اجزای آن حساسیت دارید، بهتر است از مصرف موضعی آن خودداری نمایید.

برای جلوگیری از پیشرفت بیماری زخم بستر، بهتر است اقدامات درمانی لازم را در مراحل اولیه این عارضه انجام دهید. برخی از مراکز درمانی زخم، جهت رفاه بیماران و همراهان آن ها، درمان زخم بستر را در منزل بیمار انجام می دهند. خانه زخم از جمله مراکز درمان زخم بستر در مشهد است که اقدامات درمانی بیمار را در خانه او انجام می دهد. کارشناسان زخم در این مجموعه، با حضور در منزل شما و بررسی و تشخیص زخم بیمار، متناسب با نوع و درجه آن، راه های درمانی لازم را شروع می کنند. 

درمان زخم بستر با زردچوبه

آیا زردچوبه برای درمان انواع زخم بستر مناسب است؟

درمان زخم بستر با زردچوبه، یک روش درمانی طبیعی و قابل توجه است، اما جهت مراقبت از زخم و تاثیرات بیشتر این روش، بهتر است در کنار آن، از یک رژیم غذایی متعادل فراوان استفاده کنید. همچنین توصیه می شود که زردچوبه را با دیگر داروهای قدیمی نظیر آلوئه ورا، عسل و انواع روغن‌ ترکیب کرده و اینگونه درمان کامل تری را داشته باشید. 

البته این روش درمانی برای زخم بستر، در همه موارد و برای انواع زخم ها ممکن نخواهد بود. چگونگی درمان و سرعت بهبود زخم بستر، به مواردی چون عمق و وسعت زخم، تجربه و توانمندی مراقبین، وضعیت عمومی بیمار و … بستگی دارد. هر چند که زردچوبه به دلیل خاصیتی که دارد، در درمان زخم بستر موثر است، ولی چنانچه زخم پیشرفته و در سطح ۴ باشد، تضمینی برای درمان آن با زردچوبه وجود نخواهد داشت. 

زیرا زردچوبه فقط می تواند زخم بستر سطحی را درمان کند که آن هم در صورتی ممکن خواهد بود که پوست بدن شخص، نسبت به زردچوبه حساسیتی نداشته باشد. در این شرایط و به خصوص زمانی که زخم‌ بستر با خطراتی چون عفونت مواجه است، نیاز مراقبت های حرفه ‌ای توسط پزشکان و پرستاران خواهد بود.

نوشته های مرتبط

خانه زخم پارسیان