دیابت یا به اصطلاح عامیانه بیماری قند، بیماری مرموزی است که اگر فرد پرهیز غذایی نداشته باشد و یا نوع دیابت او سخت باشد، عوارض جبران ناپذیری را برای او به همراه میآورد. یکی از این عوارض زخم ناشی از دیابت است که در نواحی مختلف از جمله پاها ممکن است رخ دهد. زخم ناشی از دیابت زخمی مزمن است و خیلی دیر بهبود پیدا می کند. به همین جهت، می تواند آزاردهنده باشد و گاهی خللی در روند زندگی فرد ایجاد کند. زخم ناشی از دیابت به روش های مختلفی قابل درمان است که برای آشنایی با روش ها در ادامه با ما همراه باشید.
انواع زخم های ناشی از دیابت
زخم ناشی از دیابت در 6 دسته طبقه بندی می شود که درجه کیفی آن از 0 تا 5 نامگذاری شده است. زخم دیابتی حتما باید تحت درمان قرار بگیرد تا مشکلات حادتری را به وجود نیاورد. امروزه برای درمان زخم پای دیابتی مشهد یا سایرشهرها می توانید از کارشناسان متخصص در این زمینه کمک بگیرید. این زخم ها که بیشتر ناحیه پا را درگیر می کنند شامل موارد زیر هستند:
- زخم درجه صفر: این زخم باز نیست و بهبود پیدا می کند.
- زخم درجه یک: زخم درجه یک زخمی سطحی است که به لایه های زیرین پوست و استخوان نفوذ نکرده است.
- زخم درجه دو: زخمی است که عمیق تر از زخم درجه یک است و به تاندون، استخوان یا کپسول مفصل نفوذ پیدا کرده است.
- زخم درجه سه: این زخم کمی عمیق تر است و لایه های عمیق تری از بدن را درگیر می کند و منجر به ایجاد آبسه، استئومیلیت یا تاندونیت می شود.
- زخم درجه چهار: مرحله سخت تری است که به آن قانقاریا گفته می شود و قسمتی از انگشتان پا یا بخشی از پاشنه را درگیر می کند.
- زخم درجه پنج: در این مرحله کل پا تحت تاثیر زخم و قانقاریا قرار می گیرد.
زخم پای دیابتی چیست؟
بیماری دیابت قادر است در طولانی مدت اعصاب و رگ های پا را مورد حمله قرار داده و منجر به بی حسی و کاهش درک درد در این ناحیه شود. پیامد این اتفاق نیز این است که پای فرد بیمار توانایی درک وسایل برنده و نوک تیز را ندارد و ممکن است با کوچکترین تماس و فشار باعث ایجاد خراش روی پا شود. در نتیجه، جراحت ایجاد شده به دلیل قند بالا، گردش خون ضعیف، نوروپاتی دیابتی، ضعیف شدن اعصاب پا و عوامل متعدد دیگر بدتر و بدتر شود و روند رو به بهبودی را طی نکند.
برای درمان انواع زخم دیابت و درمان زخم پای دیابتی در مشهد همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.
در واقع روند متعادل گردش خون خود به تنهایی عامل مهم و موثری در بهبود زخم ایجاد شده روی نقاط بدن است که در افراد دیابتی این روند رو به کاهش است و باعث می شود زخم دیرتر بهبود پیدا کند. به همین جهت، برای درمان سریع آن باید اقدام کرد تا روند بهبودی به خوبی طی شود. نکته قابل توجه در درمان زخم های دیابتی این است که حتما باید به افراد خبره مراجعه کنید تا با به کارگیری روش های مناسب و صحیح هرچه بهتر و زودتر به درمان زخم های ناشی از دیابتی که روی بدن شما ایجاد شده بپردازند. به همین جهت، پیشنهاد میشود برای درمان زخم دیابت در مشهد اقدام کنید تا هر چه زودتر مشکل شما برطرف شود و روند زندگیتان را مختل نکند.
نحوه درمان زخم پای دیابتی
زخم ایجاد شده روی پا در واقع عفونتی را با خود به همراه می آورد که تمیز کردن و از بین بردن این عفونت، اولین هدف در درمان زخم ناشی از دیابت است. اما، بهترین راه، درمان زخم پای دیابتی در مشهد توسط متخصصان و کارشناسان زخم خبره و حرفه ای انجام می شود که با خیال راحت می توانید مشکل خود را به دستان توانمند و درمانگر آن ها بسپارید و از مشکلات پیش آمده رها شوید. پس برای درمان در مشهد کلیک کنید.
حوه درمان زخم پای دیابتی به شرح زیر است.
- با تمیز نگه داشتن زخم، شستشوی هر روزه و پانسمان آن سعی می کنند از عفونی شدن زخم پیشگیری کنند.
- از آنجایی که هیچ فشاری نباید روی زخم ناشی از دیابت به وجود بیاید، به بیمار توصیه می شود که از کفش های طبی مخصوص استفاده کند و در صورت لزوم از عصا یا ویلچر کمک بگیرد.
- متخصصان و کارشناسان درمان زخم دیابت در مشهد سعی می کنند بافت مرده و نکروز شده را بردارند تا بتوانند روند درمان را تسریع کنند.
- بعد از حذف بافت مرده، از ضد عفونی کننده های مخصوص استفاده می شود تا زخم عفونت نکند و در نهایت با کمک آنتی بیوتیک مخصوص سعی در مهار کردن عفونت می کنند.
· بعد از درمان زخم پا، متخصصان سعی می کنند دیابت بیمار را به کمک دارو کنترل کنند تا هرچه زودتر به نتایج مطلوب دست پیدا کنند و زخم زودتر درمان شود.